Skip to main content
Nedpakning af indbo

Nedpakning af indbo med omhu

Vi behandler dine ejendele, som var de vore egne, og derfor kan du være sikker på, at dit indbo er i trygge hænder. Når vi pakker indbo ned, anvender vi en stabil emballage, der beskytter dine ting, så der ikke sker noget med dem.

Vi pakker alt forsigtigt ned, da vi har dyb respekt for dine private ejendele, og ved at nogle ting kan have affektionsværdi.

​Står du over for en flytning og skal bruge professionel hjælp til nedpakning af indbo i Holbæk, Nordsjælland eller Vestsjælland? Hos R&H Flyt er vi eksperter i nedpakning af indbo hos private, hvilket vi udfører med stor omhu.

Indhent et godt flyttetilbud

Sonderer du terrænet for at finde det bedste tilbud på en professionel flytning, har vi nogle af landets skarpeste priser. Selvom vi er billige, leverer vi høj kvalitet hver gang og behandler dine ejendele med respekt og omhu. Du får derfor en sikker flytning til små penge, som gør, at du ikke skal bekymre dig om at bruge tid på at flytte, slæbe tunge ting eller betale i dyre domme for en flytning.​

Vi gør det nemt og smertefrit for dig at komme fra den ene bolig til den anden, og derfor kan du trygt indhente et flyttetilbud hos os. Vi pakker alt forsigtigt ned og transporterer det stille og roligt.​

Skulle der imod forventning ske noget med dine ejendele, er vi naturligvis forsikret.​

​Vi tilbyder rådgivning og planlægning af nedpakning af indbo

Synes det uoverskueligt og ikke mindst uoverkommeligt at gå i gang med den store nedpakning af dit indbo før en flytning? Vi har mange års erfaring med alle former for flytning og kan altid give en hjælpende hånd med. Vi ved, hvad der virker, og hvorledes man får mest muligt ud af pladsen i en flyttebil.

Derfor tilbyder vi rådgivning og planlægning i forbindelse med en flytning, så du får pakket dit indbo sikkert ned, så alt er intakt, når det skal ud igen.

Det kan give dig ro i sindet og give dig troen på, at flytteprojektet nok skal få en ende. Der skal bare lidt struktur og rutine til, så går det hele meget nemmere.​

Få en totalløsning og slip for at flytte og pakke ned

Gider du ikke selv at bekymre dig om hverken nedpakning af indbo eller selve flytningen? Så lad os professionelle om at gøre det hele for dig.

Få en totalløsning hos os, hvor vi stiller flyttekasser til rådighed, flyttelifter og de rette flyttebiler. Du skal ikke røre en finger, da vi klarer alt for dig. Tag en snak med os om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på nedpakning af indbo.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 50 40 00 20 eller skriv til e-mail henning@rh-flyt.dk

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig.