Skip to main content
Flytning

Flytning med professionelt firma

Vi giver også gerne professionel sparring omkring, hvordan du klarer din flytning nemmest, så det er hurtigt overstået. Men ønsker du at slippe helt for flytningen, kan vi sagtens klare alt fra nedpakning af indbo i udlånte flyttekasser til transport og udpakning.

Vi har alt, hvad der skal til for at gøre en flytning hurtig, effektiv og gnidningsfri, så lad os hjælpe dig enten helt eller delvist med din flytning.​

​​​Hos R&H Flyt tilbyder vi hjælp til flytning i Holbæk, Nordsjælland og Vestsjælland.​ Vi er et kompetent og professionelt flyttefirma, som i årevis har hjulpet rigtig mange kunder med at gøre flytningen nemmere. Om vi skal klare det hele for dig eller stille flyttekasser til rådighed, er helt op til dig.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

  ​Sikker flytning af dine private ejendele

  Når vi flytter, gør vi det med omhu og respekt for dine private ejendele. Alt bliver pakket forsigtigt og placeret optimalt i vores flyttebil, så det står trygt og godt. Vi råder over flyttelifter og flyttebiler i alle størrelser, så der er plads til såvel små som store flytninger.

  Vi kan klare selv de mest besværlige opgaver, da vi har udstyret til at gøre det mere bekvemt og sikkert. Drop det med at slæbe på tunge møbler og ødelægge ryggen. Vi har noget specialudstyr, der er særligt designet til sådanne typer opgaver, som gør det smertefrit.

  Få en totalløsning, hvor I ikke selv skal røre en finger eller bekymre jer om noget som helst. Vi ved, hvad vi laver – og det, er vi gode til.

  Få et uforpligtende tilbud

  Skal du bruge hjælp til flytning? Indhent et uforpligtende tilbud på din opgave og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

  Vi er fuldt forsikret, hvis der imod forventning skulle ske noget med dine ejendele.​

  Om det skal være en pakkeløsning eller blot hjælp til transport eller udlån af flyttekasser – det er helt op til dig. Vi er til for at gøre din flytning nemmere. Kontakt os for et tilbud på telefon 50 40 00 20 eller skriv til e-mail: henning@rh-flyt.dk.​

  Læs vores pakkevejledning her.