Skip to main content
Flyttekasser

Flyttekasser til store og små flytninger

​Kontakt os for et gratis udlån, køb af kasser eller aftale for flytning

 50 40 00 20 eller skriv til e-mail henning@rh-flyt.dk. Du kan også bestille et flyttetilbud ved at udfylde formularen her.

Vi kan også hjælpe dig med din flytning

Ønsker du at gøre det ekstra nemt at flytte, kan du både købe kasser hos os og lade os flytte for dig. Køb billig kasser eller få gode flyttekasser tilbud.

Vi har altid en masse på lager, så kontakt os endelig, når du har brug for nogle flyttekasser.

Flytning kan være en drænende proces, som de fleste gerne vil have overstået hurtigst muligt. Heldigvis er det noget, vi er specialister i og gør med glæde.

Bestil flyttekasser

Flyttekasser


Billige flyttekasser?

Der er vel ikke noget billigere en gratis flyttekasser, og hos R&H Flyt, låner vi gratis flyttekasser ud til alle dem vi flytter for. Vælger du at flytte selv eller benytte et andet flyttefirma, kan du stadig får billige flyttekasser i god kvalitet leveret fra os.

Vi tilbyder:


Flyttekasser i god kvalitet (7mm) – kun 35,- kroner per stk.

Pakkepapir i rulle – kun 140 kroner

​Vi bruger selv vores kasser, når vi flytter for vores kunder – og derfor ved vi, at de kan holde til lidt af hvert. Vælg mellem forskellige størrelser alt efter behov, og hvor meget du kan bære.

Bestil de bedste flyttekasser hos os.


Vi gør det nemmere for dig, at arranger en struktureret flytning, hvor der er styr på alle dine ejendele. Det kan nogle stærke og robuste kasser til flytning hjælpe med.

​Vi bruger og sælger kun flyttekasser med 7mm tykkelse.Silvan flyttekasser er normalt kun 4mm, det samme gælder for Bauhaus, Jem & Fix, Harald Nyborg osv. Men flere steder har de også professionelle 7mm kasser. Silvan tager 24,95 for deres 7mm kasser, men det er altid deres 4mm de har tilbud på og dem bør du holde dig fra. 

​Flyttekasserne skal altid opbevares indenfor i tørre lokaler. Hvis de står udenfor trækker de fugt, og bæreevnen forsvinder.  Ødelagte flyttekasser skal erstattes af kunde.​

Brug flyttekasser der holder!

Hvor ofte har man ikke prøvet, at der går hul i en kasse?

Det er et irritationsmoment uden lige, og det kan bremse en flytning uhensigtsmæssigt. Derfor anbefaler vi nogle flyttekasser, der kan holde til at blive flyttet på flere gange og pakket sammen og åbnet igen. 

​Vores papkasser til flytning er i rigtig høj kvalitet, som sikrer, at de er slidstærke og kan holde til at blive båret, selvom der er mange kilo i.​

En god pakkeregel er dog, at du max kommer 20kg i en kasse, tænk altid på at der er en flyttemand der skal bare hundredevis af kasser hver dag og han vil hellere bære 20 lette kasser ekstra, en kasser der vejer for meget.​

Totalløsning

R&H Flyt tilbyder også totalløsning, det vil sige at du bare skal slappe af mens vi klare ærterne. Vi sender folk ud til at pakke alle dine ting ned i flyttekasser så ansvarligt og forsigtigt som muligt, alle kasser og anden emballage medbringer vi selvfølgelig selv.

Derefter kommer vores flyttefolk og pakker dine møbler i tæpper og filmer dem så de er sikret under transporten, så placere flyttefolkene alle dine ting på flytte bilen, hvorefter de så køre til deres nye adresse, hvor de placere deres møblerne på de af dem anviste steder.

​Derefter hjælper de dig også med at pakke alle dine ting ud igen.

​Læs vores pakkevejledning her.

Bestil flyttekasser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Eller ring direkte 50 4000 20

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig.