Skip to main content
Erhvervsflytning

Erhvervsflytning for små og store firmaer

Vi flytter med største omhu og varsomhed

Leder du efter et flyttefirma, som tilbyder erhvervsflytning? Så kan vi hjælpe dig. Hos R&H Flyt varetager vi flytteopgaver for virksomheder i alle størrelser i bl.a. Kirke Saaby, Roskilde, Holbæk og mange andre steder.

​Vi har stor respekt for vores kunders ejendele. Derfor udfører vi flyttearbejdet med største omhu og varsomhed. Samtidig gør vi vores forarbejde godt, så vi får de bedste forudsætninger for at kunne transportere dit inventar og andet flyttegods så sikkert og stabilt som muligt.

​R&H Flyt & Transport ApS er den rette samarbejdspartner, hvis I skal flytte til ny adresse, eller I skal igennem en intern flytning.

Indhent et godt flyttetilbud

Sonderer du terrænet for at finde det bedste tilbud på en professionel flytning, har vi nogle af landets skarpeste priser. Selvom vi er billige, leverer vi høj kvalitet hver gang og behandler dine ejendele med respekt og omhu. Du får derfor en sikker flytning til små penge, som gør, at du ikke skal bekymre dig om at bruge tid på at flytte, slæbe tunge ting eller betale i dyre domme for en flytning.​

Vi gør det nemt og smertefrit for dig at komme fra den ene bolig til den anden, og derfor kan du trygt indhente et flyttetilbud hos os. Vi pakker alt forsigtigt ned og transporterer det stille og roligt.​

Skulle der imod forventning ske noget med dine ejendele, er vi naturligvis forsikret.​

Vi står gerne for nedpakning og udpakning

Vi klarer opgaven nemt og sikkert, hvis du har et kontor med en masse inventar, der skal flyttes til et nyt kontor. Vi er yderst effektive og grundige, når vi flytter, og du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst. Dermed kan du bruge tiden på noget, der skaber bedre værdi for virksomheden.

Vi er et team af stærke flyttefolk, som har stor erfaring med erhvervsflytninger. Vi forbereder os i forhold til opgavens omfang og møder frem med de rette redskaber. Dermed kan vi sikre en problemfri og sikker erhvervsflytning. Vi er naturligvis fleksible i forhold til datoer og tidspunkter, ligesom vi kan rykke hurtigt ud ved akutte behov.​

Vi medbringer gerne solide flyttekasser, så dine ting bliver opbevaret sikkert under flytningen. Vi har også opvarmede lokaler, hvis der er behov for opbevaring i forbindelse med flytningen. Du kan endvidere bestille nedpakning på det gamle kontor og udpakning på den nye adresse.​

Hvad koster erhvervsflytning?

Vores priser for erhvervsflytninger afhænger af en række forskellige faktorer. Antallet af flyttekasser, mængden af inventar og eventuelt tungt inventar på over 150 kilo har en stor betydning. Dertil kommer, om vi også skal stå for nedpakning og udpakning med videre.

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov. Så tager vi en snak om de mange muligheder og om, hvordan vi kan gøre flytningen så gnidningsfri som muligt. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for en erhvervsflytning. Du kan indhente et flyttetilbud her.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig.