Skip to main content
Flyttetilbud

Flyttetilbud til en konkurrencedygtig pris

R&H Flyt står for tryghed i flytningen. Vi lægger vægt på at udføre vores arbejde professionelt og til vores kunders tilfredshed. Det betyder, at vi behandler jeres ejendele med respekt og nænsomhed. Hvad enten du selv løser noget af opgaven, eller ønsker et flyttetilbud på totalløsning, hvor vi klarer alt fra nedpakning af indbo over flytning til udpakning, så klare vi naturligvis det.

Vælger du at benytte vores flytte tilbud, låner vi dig alle de flyttekasser du har brug for og henter dem når du har pakket ud, som en del af vores service.

Vi er til for at gøre flytningen nem og bekvem for dig. Udfyld skemaet her på siden, eller kontakt os på telefon 50 40 00 20, så giver vi et godt flyttetilbud.

​​Skal du flytte, og søger du et godt flyttetilbud hos et professionelt flyttefirma .Så er du kommet til det helt rette sted. Her kan du få et flyttetilbud til konkurrencedygtig pris, flinke flyttefolk der kommer til aftalt tid og flyttekasser udlånt gratis af os, så du ikke har udgift på dem.

Du bestemmer, hvor lidt eller meget, vi skal gøre for dig. 

Indhent et godt flyttetilbud

Sonderer du terrænet for at finde det bedste tilbud på en professionel flytning, har vi nogle af landets skarpeste priser. Selvom vi er billige, leverer vi høj kvalitet hver gang og behandler dine ejendele med respekt og omhu. Du får derfor en sikker flytning til små penge, som gør, at du ikke skal bekymre dig om at bruge tid på at flytte, slæbe tunge ting eller betale i dyre domme for en flytning.​

Vi gør det nemt og smertefrit for dig at komme fra den ene bolig til den anden, og derfor kan du trygt indhente et flyttetilbud hos os. Vi pakker alt forsigtigt ned og transporterer det stille og roligt.​

Skulle der imod forventning ske noget med dine ejendele, er vi naturligvis forsikret.​

16 Gratis Flyttetilbud tips

Når man skal flytte, så er der mange ting, som skal ordnes.

Derfor har vi samlet en liste over tips, vi mener som er rigtig gode, når man skal flytte.​

 1. Husk at melde flytning på borger.dk
  ​Dit telefonselskab, forsikringsselskab m.m. får automatisk besked om din nye adresse, når den er gået i gennem hos borger.dk
  ​Breve, aviser, blade og magasiner bliver automatisk eftersendt til din nye adresse de følgende 6 måneder.
  ​Dog ikke pakker – de ryger tilbage til afsenderen.
 2. Du/I skal selv informere din arbejdsgiver, el-, varme- og vandleverandør, tandplejer, foreninger og abonnementer om flytning.
 3. Husk at opsig og afmelde ting – f.eks. tv-pakke, internet m.m. i din gamle bolig.
 4. Husk at tilmelde og bestille tv-pakke, internet m.m. i din nye bolig i god tid.
 5. Gennemgå inventar/tøj som skal smides ud eller gives væk.
 6. Bestil tid til demontering af vaskemaskine, opvaskemaskine m.m., hvis dette ønskes gjort af en professionel en. Vi anbefaler, at ringe 2-3 uger før flytningen.
 7. Husk at gå kælder-, loftrummet eller garagen igennem.
 8. Aflever lånte ting tilbage.
 9. Anbring dine værdigenstande og personlige ting, som smykker, pas m.m., et sikkert sted. Måske skal du bruge det under flytningen, og det ville være super ærgerligt at miste det.
 10. Gennemgå køkkenet – pak det ned, som du/I ved, der ikke skal bruge før efter indflytningen. Gentag med tøj eller lign.
 11. Ting som skal være tilgængeligt lige efter ankomst, f.eks. toiletartikler, tøj, madvarer m.m. burde pakkes separat.
 12. Husk at afrime, rense og tørre køleskabe, fryser m.m.
 13. Husk transport af evt. husdyr.
 14. Indsaml diverse nøgle f.eks. til kælder. Husk også reserve nøgler, som familie eller venner har fået.
 15. Husk nøglen til din nye bolig!
 16. Fjern dit/jeres navn(e) fra den gamle postkasse, så din post ikke strander der. Sæt dit/jeres navn(e) på den nye postkasse, så du får dit sundhedskort og anden vigtig post.​

Vi giver flyttetilbud i hele landet

Uanset om du bor i København, på Frederiksberg, i Holbæk eller Hillerød og skal til den anden ende af Danmark, eller verden, så flytter vi gerne for dig.

Vi har alt, hvad der skal bruges fra flyttekasser til tæpper, pakkepapir i ruller og flyttebiler. Skal du bruge et kompetent og effektivt flyttefirma til en flytning, så få et flyttetilbud her på siden.​

Med R&H Flyt får du mere end blot et flyttetilbud

Med over 15år på CVR nummeret får du ikke kun en god pris på din flytning.
​Du får også alt den erfaring og knowhow , der gør at vi kan foretage din flytning både sikkert og billigt.​

Som du sikkert er klar over nu, er en flytning meget mere end et par stærke flyttefolk og en bil. Det er måden hver genstand håndteres på, viden om hvilke genstande det er nødvendigt at pakke ind og sikre at de når helt frem.
​Hvordan man hurtigst får alle ejendele ned fra 5. sal uden at miste hverken gods eller flyttemand.​

Vi er til at tale med under hele processen og sikre at du, får den bedst mulige oplevelse, så indflytning til dit nye hjem bliver en gennemgående god og behagelig oplevelse.​

Pris på flyttetilbud

Det er nærmest umuligt, at give en god pris på en flytning uden at se hvad der skal flyttes. Derfor sender vi en flyttekonsulent ud og besigter næsten alle opgaver. På den måde kommer der ingen overraskelser på flyttedagen og vi kan give dig den billigste pris, i et fast tilbud.

​Skulle opgaven være meget lille eller så stor at du er bedre tjent med en fast timepris, giver vi selvfølgelig også det. Skal du bruge 2 flyttemænd og en bil eller 3 store flyttelastbiler og 8 mænd, så har vi folket og vognparken til, at din flytning bliver klaret.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig.