Skip to main content
Kontakt

Kontakt os i dag​

Firma

R&H Flyt
CVR: 40404414

Adresse
Ordrupgade 12
4060 Kirke Saaby

Kontaktoplysninger
Tlf.: 50 40 00 20
E-mail: henning@rh-flyt.dk


Om os

Hos R&H Flyt er vi et professionelt flyttefirma med kompetente flyttemænd, der flytter for private og erhverv i København, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Roskilde, Korsør, Kalundborg og Næstved, med andre ord hele Nordsjælland og Vestsjælland.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 50 40 00 20 eller sende en e-mail til henning@rh-flyt.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Kontakt din lokale flyttemand for et godt tilbud

Er du interesseret i at få en konkret pris fra din lokale flyttemand? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for at høre mere. Vi fortæller gerne om priser, muligheder, udstyr, kørsel osv. Du kan også bede om et flyttetilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi anbefaler følgende virksomheder:

VestRent – Rengøring for private.


​Skal du bruge en slut rengøring eller ønsker du gjort rent inden, du flytter ind i dit nye hjem? Så kontakt Chit hos Vest Rent, hils fra R&H Flyt og så tager hun sig godt af dig og dit hjem. 

​​

Desuden samarbejder vi med Opbevaringstilbud.dk

INDHENT ET GODT FLYTTETILBUD

Sonderer du terrænet for at finde det bedste tilbud på en professionel flytning, har vi nogle af landets skarpeste priser. Selvom vi er billige, leverer vi høj kvalitet hver gang og behandler dine ejendele med respekt og omhu. Du får derfor en sikker flytning til små penge, som gør, at du ikke skal bekymre dig om at bruge tid på at flytte, slæbe tunge ting eller betale i dyre domme for en flytning.​

Vi gør det nemt og smertefrit for dig at komme fra den ene bolig til den anden, og derfor kan du trygt indhente et flyttetilbud hos os. Vi pakker alt forsigtigt ned og transporterer det stille og roligt.​

Skulle der imod forventning ske noget med dine ejendele, er vi naturligvis forsikret.​


    Flytning fra

    Elevator

    Flytning til

    Elevator